Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Parr lagde straffespark i Premier League-debuten

Tapte for Newcastle.

 STRAFFEMÅL:  Jonathan Parr (andre fra høyre) spilte annen omgang i Crystal Palaces 0-3 tap for Newcastle i Premier League lørdag. Dessverre for nordmannen fikk han dømt straffe imot. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT / NTB Scanpix
STRAFFEMÅL: Jonathan Parr (andre fra høyre) spilte annen omgang i Crystal Palaces 0-3 tap for Newcastle i Premier League lørdag. Dessverre for nordmannen fikk han dømt straffe imot. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT / NTB Scanpix Vis mer

Jonathan Parr spilte annen omgang i Crystal Palaces 0-3 tap for Newcastle i Premier League lørdag. Det var de første minuttene nordmannen har fått i ligaen.

Crystal Palace lå under 0-2 til pause for Newcastle. Yohan Cabaye sendte gjestene i føringen, før Danny Gabbidon var uheldig og satte ballen i eget nett til 0-2.

Som en følge av den skuffende første omgangen valgte manager Tony Pulis å gjøre to bytter i pausen. Jonathan Parr kom inn for Dean Moxey til sin eliteseriedebut. Han er dermed den 57. nordmannen som får prøve seg på det engelske toppnivået.

- Jeg har ventet en stund, så det var deilig å sjansen. Jeg har jobbet hardt og lenge for å få debuten, så det var fint å få beskjeden om at jeg skulle inn. Nå gjelder det å stå på videre og vise at jeg fortjener å spille mer, sa Parr til VG.

Selv om nordmannen kom inn hjalp det ikke Palace stort. Parr forårsaket et straffespark da han felte Shola Ameobi fem minutter før slutt, og Hatem Ben Arfa satte inn 3-0 fra 11-metersmerket.

- Hvis det var noe kontakt, så var det veldig lite. Men jeg tror ikke det var kontakt, sa Parr om straffesituasjonen.

- Det var en god kamp av oss. Vi spilte fremragende. Derfor er det en veldig god følelse å vinne, sa Newcastle-manager Alan Pardew ifølge BBC.

Palace har tross tapet lørdag både Fulham og Sunderland bak seg på tabellen. Newcastle ser nå kun oppover og har fra sin 6.-plass to poeng ned til Manchester United. Fem poeng skiller opp til Manchester City og Arsenal.

(NTB)