Parr og Tettey tilbake i troppen til England-kampen

Carew fortsatt ute. Her er Drillos utvalgte.

TILBAKE: Jonathan Parr (t.h.) og Alexander Tettey (nummer to fra venstre) er tilbake i troppen, ellers tok Drillo ut de samme som spilte mot Nord-Irland i februar. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
TILBAKE: Jonathan Parr (t.h.) og Alexander Tettey (nummer to fra venstre) er tilbake i troppen, ellers tok Drillo ut de samme som spilte mot Nord-Irland i februar. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Landslagssjef Egil Drillo Olsen tok i dag ut troppen til hjemmekampene mot England 26. mai og Kroatia 2. juni.

Troppen inneholder ingen store overraskelser. Unggutter som Valon Berisha, Thomas Rogne og Markus Henriksen beholder plassene i troppen som slo Nord-Irland 3-0 borte tidligere i år.

Jonathan Parr og Alexander Tettey er tilbake i tjuemanns-troppen, som er noe større enn sist.

- Tettey har fått mer spilletid, derfor er han tilbake i troppen. Han har spilt mye mer i det siste. Parr spiller jevnt og trutt på nivå to i England, sier Drillo til Dagbladet.

John Carew, som har slitt med skader og fått lite spilletid i West Ham, står fortsatt utenfor landslaget.

- Han har ikke sittet på benken de siste kampene og vært på tribunen. Da er det vanskelig å spille på det norske landslaget, sier Drillo som også nevner Bjørn Helge Riise som en spiller han har fått gode treningsrapporter på.

Fåtall Tippeligaspillere Tore Reginiussen, som ble kalt inn som reserve da Brede Hangeland måtte melde forfall under trening i Nord-Irland, er ikke tatt ut. Ellers er de øvrige spillerne fra troppen sist fortsatt med. Kjetil Wæhler er nok en gang utelatt, men kan bli kalt inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer