Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Parr på vei til England

Aktuell for QPR og Swansea.

PÅ VEI TIL ENGLAND: Jonathan Parr skal være aktuell for de nyopprykkede Premier League-lagene QPR og Swansea.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
PÅ VEI TIL ENGLAND: Jonathan Parr skal være aktuell for de nyopprykkede Premier League-lagene QPR og Swansea.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jonathan Parr er ifølge TV 2 på god vei til England. Aalesund har allerede bydd på Sarpsborg 08s Jo Nymo Matland som erstatter for venstrebacken.

Fotballagent Jim Solbakken skal være i England for å forhandle fram en avtale for Parr. Ifølge TV 2 er de nyopprykkede eliteserieklubbene Queens Park Rangers og walisiske Swansea på jakt etter backen. I tillegg skal West Ham, som rykket ned fra det øverste nivået i vår være interessert.

- Det har jeg ingen kommentar til, men jeg kan bekrefte at jeg er i England akkurat nå for å sluttforhandle en avtale, sier Solbakken til TV-kanalen.

Om forhandlingene fører fram blir Parr trolig klar for ny klubb før helgen.

PARR-ERSTATTER: Sarpsborg-backen Jo Nymo Matland (t.h.) kan bli Jonathan Parrs erstatter i Aalesund.Foto: Heiko Junge / Scanpix
PARR-ERSTATTER: Sarpsborg-backen Jo Nymo Matland (t.h.) kan bli Jonathan Parrs erstatter i Aalesund.Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

Samtidig meldes det at Aalesund har startet jakten på en erstatter. Sunnmøringene har allerede lagt inn et bud på Jo Nymo Matland, venstreback i Sarpsborg 08.

- Vi har fått et første bud fra Aalesund. Det har vi avslått. Vi har avtalt at vi skal ha en ny prat onsdag ettermiddag, sa Sarpsborgs sportslig leder Bjørn Inge Nilsen til Sarpsborg Arbeiderblad onsdag.

Matland har startet samtlige kamper for sarpingene denne sesongen og har imponert etter comebacket på toppnivå. 24-åringen fikk to eliteseriekamper for Tromsø i 2006, men forsvant til Tromsdalen to år senere.

(NTB)