Parterapi for Becks

Victoria bekymret for at stresset skal skade barnet.

 • - Ei stygg, løgnaktig ku
  Victoria om sin tidligere venninne

  Expressen melder i dag at Beckham-paret har søkt profesjonell hjelp for å takle stresset som har fulgt i kjølvannet av utroskapsavsløringene som har herjet britiske mediene de siste månedene.

  De håper at ekteskapsrådgivning skal hjelpe dem å finne tilbake til hverandre og få sårt tiltrengt ro i ekteskapet.

  Victoria er gravid med parets tredje barn og hun skal være bekymret for at de siste tids hendelser og stresset skal skade barnet.

  Dolket i ryggen


  Forrige søndag fortalte Victorias tidligere venninne, den 22 år gamle skjønnhetsterapeuten Dannielle Hearth i Sunday Mirror åpenhjertet om sitt kjærlighetsforholdet til David. Forholdet skal ha blitt avsluttet for to uker siden og David har ovenfor BBC benektet for at dette noen gang skulle ha funnet sted.

  En venn av paret forteller ifølge Expressen at de siste måneders stress har blitt for mye for Victoria.

  - Begge to er veldig ulykkelig. De kan ikke tenke klart, sa vennen til Daily Mirror.

  David motsatte seg i begynnelsen ideen om hjelp utenfra, fordi han ikke trodde at han kunne prate om sitt ekteskap med en fremmed person. Men etter å ha sett hvilket press Victoria lever under, har han allikevel valgt å bli med på dette.

<B>I LYKKELIGERE DAGER: Beckham-paret har alltid vært flinke til å vise sin kjærlighet offentlig. Etter hvert som det kom frem flere utroskapsavsløringer, ble de innøvde smilene stivere og de offentlige klemmene atskillig sjeldnere.