Påske i gult og blått

Thai Tanic og Olle Goop fyrer av startskuddet for storløpssesongen på Klosterskogen påskeaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I fjor var Thai Tanic en av tre store forhåndsfavoritter sammen med Steinlager og Gazza Degato til Pytt og Panne Grand Prix.

Steinlager gikk seirende ut av kampen. Fjorårets forsøk for Thai Tanic endte i dundrende galopp i første sving. I år blir han favoritt til førstepremien på 400 000 kroner.

- Jeg er ikke spesielt redd for at det er noen stor galoppfare, hesten er normalt travsikker. Galoppen i fjor var bare et hendelig uhell, forteller trener og kusk Olle Goop til Dagbladet.no.

- Thai Tanic har trent fint og tatt løpet sist på en fin måte. Han kjennes pigg og fin ut, og fikk et intervalljobb på onsdag. Vi reiser fra gården samme morgen, så slipper vi å tenke på noen problemer med mat og drikke. Jeg får se hva jeg gjør fra start, han er ikke avhengig av tet og går like godt bakfra. Vi får prøve å unngå posisjon utvendig leder i alle fall, sier Olle Goop.

- Jeg er veldig fornøyd med Thai Tanic om dagen og tror på en fin sjanse, røper han.

Thai Tanic møter Hot Tub som har fine meritter å vise til i Frankrike i vinter. Lähdekorpi-trente Lukas Lupin skal kuskes av hjemmebanens Asbjørn Mehla og står fordelaktig til i førstespor. Sterke Dalshan As har vist at han også kan være startrask.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer