«Pass opp for nummer 26, han har et strålende skudd»

Vidic fikk advarsel om VIF-spiller - men ble tatt på senga da han oppdaget hvem.

SOLID COMEBACK: Nemanja Vidic ble ikke satt på de store prøvene, men leverte like fullt et stødig comeback i sin første kamp etter korsbåndsskaden for åtte måneder siden. Her i duell med Chuma Anene. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SOLID COMEBACK: Nemanja Vidic ble ikke satt på de store prøvene, men leverte like fullt et stødig comeback i sin første kamp etter korsbåndsskaden for åtte måneder siden. Her i duell med Chuma Anene. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga - Manchester United 0-0

ULLEVAAL (Dagbladet): Med unntak av Anders Lindegaard var det neppe noen av Manchester United-spillerne som satt på nevneverdig kunnskap om Vålerenga før søndagens treningskamp på Ullevaal.

Men kaptein Nemanja Vidic - som spilte sin første kamp etter å ha røket korsbåndet mot Basel i desember i fjor - fikk seg en gledelig overraskelse da han oppdaget landsmann Bojan Zajic på motsatt banehalvdel.

Før kampen hadde han for øvrig blitt advart mot nettopp Bojan...

- Noen sa til meg før kampen at jeg måtte se opp for nummer 26. «Han har et strålende skudd», fikk jeg høre. Så ser jeg at det er ham (Bojan Zajic), og tenker «ååååå». He-he, han har et godt rykte, sier en opplagt Vidic til Dagbladet.

- Du var overrasket over å se ham?

- Ja, ja, jeg var overrasket. Jeg visste ikke at han var her, og at han har vært her i fem år! Jeg spilte mot ham i Serbia, da jeg var i Røde Stjerne og han i Obili?. Jeg var glad for å se ham i dag, sier Vidic.

- Kanskje for tidlig for United Gjensynsgleden var definitivt gjensidig. Zajic synes Vidic leverte et solid comeback, og tror han vil levere på det samme nivået som før han ble skadet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer