BYTTET UT: Wayne Rooney gir Alex Ferguson hånda etter å ha blitt byttet ut under tapet mot Newcastle tidligere denne uka. Foto: Graham Stuart, AFP/Scanpix
BYTTET UT: Wayne Rooney gir Alex Ferguson hånda etter å ha blitt byttet ut under tapet mot Newcastle tidligere denne uka. Foto: Graham Stuart, AFP/ScanpixVis mer

- Påstanden om at jeg er til salgs er sludder

Rooney tar til motmæle mot avisforside.


(Dagbladet): Avisa The Independent slår på forsiden av morgendagens avis opp et stort bilde av Wayne Rooney med overskriften:

«Ferguson set to let Rooney go» - Ferguson er klar for å la Rooney gå.

The Independent er ansett som en av de mer troverdige avisene i England. Allerede i kveld ser både klubben og Wayne Rooney seg nødt til å rykke ut mot påstanden.

- The Independent snakker rent sludder. Framtida mi er i Manchester United, og jeg og klubben er fullstendig forpliktet til hverandre, skriver Rooney på Twitter.

Fikk straff For et drøyt år siden ønsket han seg bort fra klubben før manager Alex Ferguson overtalte ham til å bli. I jula ble han benket og bøtelagt - ifølge engelske aviser for å ha møtt på trening i dårlig form etter en fuktig bytur andre juledag.

Alex Ferguson er kjent for å ha kvittet seg med flere av sine største stjerner når egoet har blitt for stort, men Rooney avviser at dette er i ferd med å skje med ham.

- Manageren og jeg har ingen problemer, og de som sier noe annet vet ikke hva de snakker om, fastslår han i kveld.

Klubben avviser Også Manchester United avviser The Independents historie som rent sludder via nettsiden sin i kveld.

- Manchester United og Wayne Rooney har blitt gjort oppmerksom på temaet for en artikkel i morgendagens utgave av The Independent. Vi kjenner ikke detaljene, men kan forsikre alle United-fans om at manageren og klubben vil beholde Wayne Rooney og Wayne Rooney vil bli hos manageren og klubben.

Også klubben understreker at forholdet mellom Rooney og Ferguson er tipp topp:

- Spilleren og manager har alltid hatt, og har fortsatt, den dypeste respekt for hverandre og ser fram til å jobbe sammen i de kommende sesongene, skriver Manchester United.

FAKSIMILE:  Forsiden av morgendagens The Independent.
FAKSIMILE: Forsiden av morgendagens The Independent. Vis mer