Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Påstander om doping i italiensk fotball

ROMA (NTB-AFP): - Fotballen må komme seg bort fra apotekene og den finansielle verden hvis det skal bli en idrett og et spill igjen - hvilket det ikke lenger er, sier Romas trener Zdenek Zeman. Tsjekkerens utspill har skapt voldsomme reaksjoner blant italiensk serie A-trenere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påstandene om dopingproblemer i italiensk fotball har skapt uro i seriesystemet. Romas trener Zdenek Zeman nevnte ingen navn da han gjennom den italienske avisen Corriere dello Sport ba om at fotballen må ta et oppgjør med dopingproblematikken.

Baris trener Eugenio krever at Zeman enten oppga navn eller konkrete opplysninger og beviser. Hvis ikke truer Bari-treneren med å gå til søksmål. Ironisk nok testet Baris tyske stjerne Thomas Doll positivt på det forbudte steroidet Benzbromarone 16. mars i år. Doll har senere forlatt klubben til fordel for Hamburg.

Juventus-trener Marcello Lippi tar avstand fra påstandene til Zeman.
- Fotballen over hele verden er ren. Stort sett finnes det ingen åpninger for å ty til doping i denne idretten, sier han, og får massiv støtte av sine kolleger.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!