Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Patetisk

Tørum langer ut mot Nils Arne Eggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Knut Tørum har kommet hjem fra ferie, og åpenbart ikke fått med seg den mye omtalte taushetsplikten i Rosenborg.

I dag langer han ut mot Nils Arne Eggen, etter kommentarer sistnevnte hadde i gratisavisa Trondheim.

Der spilte Eggen ned Tørums rolle i forbindelse med den sterke hjemmeseieren mot Valencia i Champions League.

- Helt latterlig, patetisk, you name it, alle de ordene der, freser Tørum til VG.

- Jeg hadde som alle andre stor respekt for Nils Arne Eggen da jeg kom til klubben. Kritikken hans - så lenge etter at jeg var ferdig - må jeg si var uventet.

Ifølge VG skrev Eggen at Tørum ikke var fotballfaglig på bølgelengde med klubben, og hevdet at treneren ikke hadde hatt mye med kampstrategien som ble brukt i kampen.

Selv hevder Tørum at han hadde hatt en prat med Eggen før kampen, men at samtalen bare hadde vart i tretti minutter. Dessuten hadde ikke Rosenborg brukt lagoppstillingen Eggen hadde foreslått.

- Ikke alt som kommer fra Nils Arne Eggen er riktig - eller bra for Rosenborg. Det han sier har en tendens til å bli utbasunert som sannhet. Han fungerer som en megafon i Medie-Norge, sier Tørum til avisa.

I GLADERE DAGER: Knut Tørum møter pressen på La Manga i februar, med Nils Arne Eggen som tilskuer. Nå har forholdet surnet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
I GLADERE DAGER: Knut Tørum møter pressen på La Manga i februar, med Nils Arne Eggen som tilskuer. Nå har forholdet surnet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
image: - Patetisk

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!