Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Patetisk

Tørum langer ut mot Nils Arne Eggen.

(Dagbladet.no) Knut Tørum har kommet hjem fra ferie, og åpenbart ikke fått med seg den mye omtalte taushetsplikten i Rosenborg.

I dag langer han ut mot Nils Arne Eggen, etter kommentarer sistnevnte hadde i gratisavisa Trondheim.

Der spilte Eggen ned Tørums rolle i forbindelse med den sterke hjemmeseieren mot Valencia i Champions League.

- Helt latterlig, patetisk, you name it, alle de ordene der, freser Tørum til VG.

- Jeg hadde som alle andre stor respekt for Nils Arne Eggen da jeg kom til klubben. Kritikken hans - så lenge etter at jeg var ferdig - må jeg si var uventet.

Ifølge VG skrev Eggen at Tørum ikke var fotballfaglig på bølgelengde med klubben, og hevdet at treneren ikke hadde hatt mye med kampstrategien som ble brukt i kampen.

Selv hevder Tørum at han hadde hatt en prat med Eggen før kampen, men at samtalen bare hadde vart i tretti minutter. Dessuten hadde ikke Rosenborg brukt lagoppstillingen Eggen hadde foreslått.

- Ikke alt som kommer fra Nils Arne Eggen er riktig - eller bra for Rosenborg. Det han sier har en tendens til å bli utbasunert som sannhet. Han fungerer som en megafon i Medie-Norge, sier Tørum til avisa.

I GLADERE DAGER: Knut Tørum møter pressen på La Manga i februar, med Nils Arne Eggen som tilskuer. Nå har forholdet surnet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
I GLADERE DAGER: Knut Tørum møter pressen på La Manga i februar, med Nils Arne Eggen som tilskuer. Nå har forholdet surnet. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
- Patetisk
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling