Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pato er sammen med dattera til Berlusconi

Milan-stjerna legger inn aksjer hos klubbpresidenten.

NYSKILTE: Både Pato og Barbara Berlusconi er nyskilte. Nå har de funnet lykken sammen. Foto: AFP/Scanpix
NYSKILTE: Både Pato og Barbara Berlusconi er nyskilte. Nå har de funnet lykken sammen. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Alexandre Pato (21) bekrefter i et intervju med Vanity Fair at han er sammen med Barbara Berlusconi (26), datter av statsminister i Italia og Milan-eier Silvio Berlusconi.

Det vekker betydelig oppsikt i Italia at Barbara er sammen med en av de største stjernene på laget. Dattera til Silvio involveres stadig mer i driften av storklubben og sees på som en mulig ny Milan-president.

- Det er vanskelig for meg å snakke om det nå, forholdet er helt i starten - kanskje jeg vil si mer seinere, sier Pato i intervjuet med Vanity Fair.

For en uke siden trykket ukebladet Oggi bilder av Pato og Barbara som kysser ute på byen i Milan, før det hadde allerede ryktene gått i lengre tid om forholdet som ikke alle er begeistret for i Milan.

I RETTEN: Silvio Berlusconi er nok en gang i hardt vær. I dag måtte han svare for anklager om skattesvindel og snusk da han kjøpte opp tv-rettigheter. På grunn av all uroen rundt Italias statsminister, ryktes det at han vil overlate fotballklubben AC Milan til dattera Barbara. Foto: EPA/MATTEO BAZZI/SCANPIX
I RETTEN: Silvio Berlusconi er nok en gang i hardt vær. I dag måtte han svare for anklager om skattesvindel og snusk da han kjøpte opp tv-rettigheter. På grunn av all uroen rundt Italias statsminister, ryktes det at han vil overlate fotballklubben AC Milan til dattera Barbara. Foto: EPA/MATTEO BAZZI/SCANPIX Vis mer

Pato kom til Milan som 17-åring og er en del av en fryktinngytende angrepsrekke med Robinho, Ibrahimovic og Cassano. 21-åringen giftet seg med den brasilianske skuespilleren Sthefany Brito i 2009, men ekteskapet varte bare i ni måneder.

- Jeg er fortsatt ung og jeg har oppdaget at livet er fullt av overraskelser. Mange ting skjer fort og kommer overraskende på meg, men jeg har fortsatt mye å lære. Ikke bare på fotballbanen - tenk hvordan livet mitt vil være om fem år, sier Pato.

Silvio Berlusconi kjøpte opp Milan i 1986 og skapte med ansettelsen av Arrigo Sacchi  og kjøpene av Frank Rijkaard, Ruud Gullit og Marco van Basten raskt et av tidenes sterkeste fotballag.

Milan har sju Serie-A-mesterskap og fem Serievinnercupen/Champions League-titler så langt i Berlusconi-æraen. Det gjør klubben til den mest suksessrike i Europa de siste 20 åra.

KORTLIVET: Giftermålet mellom Sthefany Brito og Alexandre Pato varte kun ni måneder. Foto: REUTERS/Bruno Domingos/Scanpix
KORTLIVET: Giftermålet mellom Sthefany Brito og Alexandre Pato varte kun ni måneder. Foto: REUTERS/Bruno Domingos/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media