Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pato og Milan knuste Inter

To røde, og tre scoringer i hatkampen.

(Dagbladet): • Milan - Inter 3-0

Milan mot Inter er alltid et prestisjefylt oppgjør.

I kveld var det imidlertid ekstra mye på spill, ettersom vinneren av kampen ville overta føringen i Serie A.

Inter fikk en forferdelig start på kampen da Alexandre Pato ga Milan etter bare 46 sekunder.

46 sekunder Gennaro Gatusso slo en stikker til Robinho, men Julio Cesar blokkerte foran føttene på landsmannen. Returen havnet i bena på Pato, og 21-åringen satt ballen i mål.

Inter var det førende laget etter scoringen, og Samuel Eto'o var farlig frempå ved flere anledninger. Like før pause burde han satt 1-1, men satte ballen utenfor fra kloss hold.

Milan gikk til pause med ledelsen.

Etter hvilen ble Christian Chivu utvist da han løp ned Pato som siste mann. Rumeneren prøvde å komme seg unna, men gjorde ikke nok og hektet i foten til brasilianeren.

Fem minutter etter det økte Milan ledelsen, og igjen var det Pato som var sist på ballen.

Pato x2 Clarence Seedorf fant en umarkert Ignazio Abate på høyresiden. Backen gikk trolig for skudd, men forsøket havnet på hodet til Pato som enkelt stanget ballen i det åpne målet.

Etter det handlet alt om Milan, som hadde muligheter nok til å score både tre, fire og fem mål mot byrivalene.

Men det ble «bare» ett mål til på San Siro. To minutter før slutt ble Antonio Cassano felt av Javier Zanetti i feltet, og Milan fikk straffe. Cassano tok straffen selv, og satte ballen i mål.

På overtid fikk samme Cassano rødt kort. Han pådro seg to gule kort, det første for å ta av seg skjorta i feiringen av scoringen, og det andre for å sparke ned Cordoba. Han mister med det Milans neste kamp mot Fiorentina.

Flere mål ble det ikke på San Siro, og Milan tok med det et stort steg mot sin første Scudetto siden 2003/2004-sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media