Patrice Evra klar for Juventus

Takker United-fansen i personlig brev.

TO ÅR: Patrice Evra har skrevet under en toårskontrakt med Juventus. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
TO ÅR: Patrice Evra har skrevet under en toårskontrakt med Juventus. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter mange spekulasjoner, er det endelig klart at Patrice Evra forlater Manchester United.

Nå pakker 33-åringen snippsekken, og drar til Italia.

Juventus bekrefter i en pressemelding at de har gitt franskmannen en toårskontrakt.

Den italienske storklubben skriver at Evra koster klubben rundt 10 millioner kroner. Manchester United vil få ytterligere 2,5 millioner kroner dersom Juventus kvalifiserer seg til Champions League neste sesong.

I et brev lagt ut på Manchester United sine hjemmesider, skriver Evra at det å forlate den engelske klubben er den vanskeligste beslutningen i hans karriere.

33-åringen har vært i United siden 2006.

-Det å få komme til og spille for Manchester United har vært en ære, en drøm som har blitt til virkelighet og det har vært veldig minnerikt.

- Vi har holdt sammen i gode og dårlige stunder og fortsatt og være lojale. Jeg har alltid sagt at man ikke bare blir en del av Manchester United, men man blir også del av en familie, og jeg håper den tradisjonen holder seg, skriver Evra, og takker særlig fansen og Alex Ferguson som ga ham sjansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer