Patrice Evra vil bort fra Manchester United

Av mystisk grunn.

VIL BORT: Patrice Evra (32) har ingen planer om å skrive under på en ny kontrakt med Manchester United. Backen vil bare oppgi at han ønsker å forlate klubben på grunn av personlige grunner. Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
VIL BORT: Patrice Evra (32) har ingen planer om å skrive under på en ny kontrakt med Manchester United. Backen vil bare oppgi at han ønsker å forlate klubben på grunn av personlige grunner. Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Patrice Evra sier nå at han vil forlate Manchester United på grunn av «personlige grunner». Den franske venstrebacken, som har vært i klubben siden 2006, vil imidlertid ikke si nøyaktig hva som ligger bak.

Backens skjebne har vært uviss etter at David Moyes tok over United i sommer. Skotten forsøkte å ta med seg England-back Leighton Baines fra Everton. Han skal også ha forsøkt å hente Real Madrids Fabio Coentrao, men uten hell.

Ikke bekymret Telegraph skriver i ettermiddag at Evra ikke er bekymret over at kontrakten hans med United går ut etter sesongen.

- Jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Det er en personlig greie, sier han til Telefoot, ifølge Telegraph.

- Uteliggere og parasitter - Det er ikke det at Manchester United ikke ønsker at jeg skal skrive under på en ny kontrakt. Hele greia er personlig. United ønsker at jeg skal avslutte karrieren i klubben, men dette er altså noe personlig.

Evra uttalelser kommer dagen etter at han gikk til et overraskende angrep på den tidligere franske landslagsbacken Bixente Lizarazu.

I et intervju omtalte Evra Lizarazu og andre franske fotballeksperter som «uteliggere og parasitter», ifølge Daily Mail.