Patrick Thoresen blir VM-klar for Norge

Settes ikke på farmerlaget.

Landslagssjef Roy Johansen er kjempeglad, for Patrick Thoresen er klar for ishockey-VM. Han blir ikke plassert på farmerlaget.

- Jo, jeg er kjempeglad over å få høre at Edmonton Oilers ikke har plassert Thoresen på farmerlaget i AHL, sier Roy Johansen til VG.

Landslagstreneren slår fast at Patrick Thoresen kan bli med på landslagets VM-oppkjøring på Lillehammer fra midt i april.

- At jeg ikke er plassert på farmerlaget til sluttspillet i AHL ser jeg på som en stor tillitserklæring, for jeg har alltid hatt veldig lyst til å spille VM for Norge. Men til tross for at det ikke er gått så veldig bra med oss i det siste, har Edmonton fortsatt 16 kamper igjen å spille i grunnserien, så en sluttspillplass i NHL (National Hockey League) er ikke helt borte, sier 23-åringen til VG.

(NTB)

IKKE PÅ FARMERLAGET: Dermed kan Patrick Thoresen (t.v.) slutte seg til landslagets VM-oppkjøring på Lillehammer fra midten av april. Foto: AP/Scanpix
IKKE PÅ FARMERLAGET: Dermed kan Patrick Thoresen (t.v.) slutte seg til landslagets VM-oppkjøring på Lillehammer fra midten av april. Foto: AP/Scanpix Vis mer