LÅ HJEMME: Patrick Thoresen fikk ikke spilt seriestarten for sin nye KHL-klubb SKA St. Petersburg. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
LÅ HJEMME: Patrick Thoresen fikk ikke spilt seriestarten for sin nye KHL-klubb SKA St. Petersburg. Foto: Håkon Mosvold Larsen, ScanpixVis mer

Patrick Thoresen gikk glipp av seriestarten

- Jeg lå hjemme med feber.

Patrick Thoresen har vært slått ut av høy feber og slitt med å få i seg mat og drikke. Derfor gikk han gikk glipp av seieren laget hans sikret i seriestarten, melder NRK.

- Jeg lå hjemme på senga med feber og fulgte gutta på TV. Det er alltid kjedelig å ikke kunne spille. Det gjelder bare å få i seg masse mat og drikke de neste lagene. Så skal jeg være 100 prosent til lørdag, sier Thoresen. Han spiller i år for SKA St. Petersburg.

Lagene i KHL er fremdeles preget av ulykken hvor et helt lag ble utslettet.

- Det har vært en tragisk start på sesongen, men nå som matchene først er i gang, er det på en måte deilig å spille igjen, sier Thoresen.

Motstanderlaget som ble slått 3-1 torsdag var Neftekhimik Nizjnekamsk. Laget blir trent av Alexander «Sasha» Smirnov med flere sesonger bak seg i Storhamar.

(NTB)