Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey:

Patrick Thoresen klar for Storhamar: - Jeg følger magefølelsen

Tilbake til norsk serie.

VENDER HJEM: Ishockeyprofilen Patrick Thoresen (33) er klar for moderklubben Storhamar fra neste sesong.&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto: Lise Åserud / NTB scanpix</span>
VENDER HJEM: Ishockeyprofilen Patrick Thoresen (33) er klar for moderklubben Storhamar fra neste sesong. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Patrick Thoresen er klar for Storhamar i Getligaen. Det ble klart i dag.

- Det føles deilig å få det avklart. Jeg har tenkt mye på dette de siste månedene. Jeg har hatt en ide om at dette er det jeg ønsker. Jeg har fulgt magefølelsen min. Jeg har bodd ett år alene og savnet familien. Nå kan jeg bli en del av hverdagen til familien igjen og jeg kan være med å påvirke oppveksten. Det er viktig for meg. , sier Thoresen i intervju med med Hamar Arbeiderblad.

Thoresen har spilt 16 sesonger i utlandet, senest i sveitsiske ZSC Lions. Han har tidligere uttalt at han vil avslutte karrieren i Storhamar, men det er først nå bekreftet at han skal spille der allerede fra høsten.

- Jeg har levd et proffliv i mange år. Det viktige og riktige var å komme tilbake nå, sier Thoresen.

Det er imidlertid ikke sikkert at 33-åring blir så lenge i Hamar-klubben i første omgang. Det har tidligere vært nevnt som et alternativ at han får en klausul om at han kan gå til en utenlandsk klubb om han får tilbudet.

Thoresens yngre bror Steffen Thoresen ble klar for Storhamar tidligere i måneden.

Hele Norges coronakart