Patrick Thoresen leder poengligaen i VM

- Han står nok på en del blokker nå, sier Petter Thoresen.

LEVERER: Patrick Thoresen leder poengligaen i VM i ishockey etter tre kamper. Det lar seg høre.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
LEVERER: Patrick Thoresen leder poengligaen i VM i ishockey etter tre kamper. Det lar seg høre. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Følg Canada - Norge i ishockeystudio fra kl. 16.15!

(Dagbladet): Med to scoringer og fire målgivende pasninger leder Patrick Thoresen poengligaen i VM i ishockey før mellomrundene i Tyskland.

Thoresen har imponert i rekke med Mats Zuccarrello Aasen og Anders Fredriksen, og skal ha mye av æren for at Norge gikk videre fra gruppespillet med tre poeng i lomma.

Stavanger Oilers-trener Petter Thoresen tror sønnen, som til daglig spiller for Salavat Julajev i KHL-ligaen, legges merke til etter prestasjonene i VM.

- Han har nok en gang bevist at han er i stand til å produsere uansett hvor han spiller i verden, sier Thoresen til Dagbladet.

- Det er ikke bare poengene heller, han jobber knallhardt, og gjør jobben ved å sette førstepresset veldig ofte. Han har også fungert veldig bra i rekka sammen med Mats og Anders, de her levert. Det er neppe tvil om at Patrick står på en del blokker etter dette, sier Thoresen, som smiler litt av å få høre at legenden Jaromir Jagr er nummer tre på poenglista.

Lysten på NHLPatrick Thoresen har også hatt en strålende sesong i Russland, og gjorde 57 poeng på 56 kamper i den russiske ligaen. I tillegg fikk han fem poeng på fire kamper i vinterens OL i Vancouver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer