Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Patriots klare for Superbowl etter knusende seier

Møter Seattle Seahawks.

TIL SUPERBOWL: New England Patriots er klare for SuperBowl etter en lekende seier mot Indianapolis Colts. Foto: M. Cooper-USA TODAY Sports
TIL SUPERBOWL: New England Patriots er klare for SuperBowl etter en lekende seier mot Indianapolis Colts. Foto: M. Cooper-USA TODAY Sports Vis mer

Quarterback Tom Brady og New England Patriots knuste Indianapolis Colts 45-7 søndag. I Superbowl venter regjerende mester Seattle Seahawks.

Patriots tok tidlig ledelsen og ledet med fjorten poeng etter første omgang. I den andre av de fire omgangene, scoret Colts samtlige av sine sju poeng. Ved halvspilt kamp var stillingen 17-7 til Patriots.

I tredje omgang vant New England hele 21-0, og plassen i Superbowl var sikret lenge før kampen var slutt. Finalen er Bradys sjette i karrieren.

- Det var en utrolig kamp i dag. Jeg kunne ikke vært mer stolt av lagkameratene mine. Vi la ned en solid jobb i dag for å få denne seieren. Nå har vi én kamp igjen, sa Brady etter kampen.

Colts-trener Chuck Pagano kunne ikke gjøre annet enn å hylle motstanderen.

- Vi møtte et fantastisk fotballag i kveld, og de spilte det beste de har gjort i hele år. Vi hadde en sjanse, men så eksploderte det i tredje periode og resten er historie, sa han.

Finalen spilles 1. februar i Phoenix, Arizona. Finalen vil bli Patriots' åttende gjennom tidene, og dermed utligner de Dallas og Pittsburghs Superbowl-statistikk.

Motstander Seattle Seahawks sikret finaleplassen ved å slå Green Bay Packers 28-22 på overtid tidligere søndag.

(NTB)