Patriots satte NFL-rekord i natt

15 seirer på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

New England Patriots ble natt til julaften første lag som har vunnet sine 15 første kamper i grunnserien i NFL.

Tom Brady kastet tre touchdownpasninger, to av dem til Randy Moss, da Miami Dolphins ble slått 28-7. Patriots mangler bare en seier på å gå ubeseiret gjennom grunnserien som annet lag i historien.

Brady er oppe i 48 TD-pasninger denne sesongen, og mangler en på å tangere rekorden til Peyton Manning. Moss har tatt imot 21 av dem og mangler en på å tangere NFL-rekorden til Jerry Rice.

Miami Dolphins er det eneste lag som har gått ubeseiret gjennom en NFL-sesong. Laget vant alle sine 14 grunnseriekamper i 1972, og vant deretter de tre sluttspillkampene. Patriots er ute etter å overtreffe dem, ettersom grunnserien nå omfatter to kamper flere.

Patriots tangerte i natt sin egen NFL-rekord med 18 seirer på rad i grunnserien. Rekorden står for fall når laget gjester New York Giants i siste runde nyttårshelgen.

Giants var ett av tre lag som sikret sluttspillplass søndag, og nå er bare to plasser ledige. Giants tok sin sjuende borteseier på rad med 38-21 over Buffalo Bills. Også Jacksonville Jaguars (49-11 over Oakland Raiders) og Pittsburgh Steelers (slo St Louis Rams torsdag og fikk hjelp søndag) er klare for sluttspill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer