Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paul Ince fikk sparken i Blackpool

Etter å ha tapt ni av de siste ti kampene.

SPARKET: Paul Ince. Her som Blackburn-trener, hvor han også fikk sparken. Foto: AP Photo/Paul Thomas/NTB Scanpix
SPARKET: Paul Ince. Her som Blackburn-trener, hvor han også fikk sparken. Foto: AP Photo/Paul Thomas/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paul Ince fikk tirsdag sparken som manager for den engelske fotballklubben Blackpool.

Den tidligere landslagsstjernen fikk sparken etter en dyster resultatrekke. Laget har tapt ni av sine ti siste kamper og tatt bare ett poeng i mesterskapsserien siden november.

Også assistentene Alex Rae og Steve Thompson må se seg om etter ny jobb. Midtbaneveteranen Barry Ferguson (35) skal lede treningene inntil videre.

Tross den dårlige perioden er Blackpool åtte poeng over nedrykksstreken, men klubben har disiplinærproblemer. Ni utvisninger så langt i sesongen sier sitt om det.

Ince ble selv forvist til tribunen i fem kamper etter å ha skjelt ut og fysisk antastet fjerdedommeren i en kamp i september.

46-åringen, som i sin tid spilte for blant andre West Ham, Manchester United, Inter og Liverpool, kom til Blackpool i februar i fjor. Tidligere har han vært manager i Macclesfield, Milton Keynes Dons og Notts County.

Sist sesong endte Blackpool midt på tabellen. Denne sesongen fikk laget en flott start og toppet tabellen i august. Laget var fortsatt blant de fire beste da tapsrekken startet i november.

Den sparkede managerens sønn Tom Ince spiller for Blackpool.

(NTB)

Hele Norges coronakart