Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paul McCartney mener «en idiot» vraket Beckham

- Han er en nasjonalhelt.

I'LL CRY INSTEAD: Ikke engang «A little help from my friend» Paul McCartney er trolig nok til å få David Beckham inn på det britiske OL-laget nå. Storbritannia spiller sin første OL-kamp mot Senegal på Old Trafford i morgen. Foto: Jeff Vinnick, Getty Images / AFP / NTB scanpix
I'LL CRY INSTEAD: Ikke engang «A little help from my friend» Paul McCartney er trolig nok til å få David Beckham inn på det britiske OL-laget nå. Storbritannia spiller sin første OL-kamp mot Senegal på Old Trafford i morgen. Foto: Jeff Vinnick, Getty Images / AFP / NTB scanpix Vis mer


(Dagbladet): Beatles-legenden Paul McCartney (70) freser mot avgjørelsen om å droppe David Beckham (37) fra den britiske OL-troppen.

- Han er en nasjonalhelt. Jeg trodde Beckham ville være førstevalget på grunn av hans enorme bidrag til at London fikk OL. Men en eller annen idiot bestemte noe annet, sier «Macca» i et intervju med magasinet ShortList, sitert av The Sun.

Beckham var ambassadør for London da byen søkte og fikk OL. Likevel ble han vraket fra troppen til Storbritannia som tjuvstarter OL allerede i morgen, dagen før åpningsseremonien.

- Synd på de andre I OL består fotballagene av U23-spillere pluss inntil tre spillere over 23 år. Ryan Giggs, Craig Bellamy og Micah Richards ble de tre «overårige» spillerne i den britiske troppen, til Beckhams store skuffelse. Giggs er kaptein på laget.

- Jeg synes litt synd på de tre spillerne over 23 år, fordi vi vil se på dem og si: «Det skulle vært Beckham». Han er en nasjonalhelt og en publikumsmagnet, sier McCartney.

Beckham har sagt fra at han vil ikke tenne OL-ilden, fordi han mener en OL-deltaker bør gjøre det, men avslørte i går at vil spille en liten rolle i åpningsseremonien på fredag.

Ikke god nok McCartney skal selv være en av hovedattraksjonene under åpningsseremonien.

Stuart Pearce er sjef for det britiske OL-laget som består av 5 walisere og 13 engelskmenn, og han mener rett og slett at Beckham ikke er god nok for laget.

- Det betyr ikke noe om Paul McCartney, dronningen og hver eneste stjerne i Hollywood sier hva de mener. Stuart Pearce har tatt ut laget sitt, og det er det, sier en kilde i Team Storbritannia til The Sun.

OL-KLAR: Paul McCartney skal synge under åpningsseremonien i London på fredag. Foto: Leon Neal, AFP / NTB scanpix
OL-KLAR: Paul McCartney skal synge under åpningsseremonien i London på fredag. Foto: Leon Neal, AFP / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media