Paul Merson om gamblingen:
- Har fullstendig mistet kontrollen

En gråtkvalt Paul Merson forteller at han fortsatt er avhengig.

FORTSATT AVHENGIG: Paul Merson (t.h.) i aksjon i ITV-dokumentaren Harry's Heroes: The Full English. Foto: ITV/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix
FORTSATT AVHENGIG: Paul Merson (t.h.) i aksjon i ITV-dokumentaren Harry's Heroes: The Full English. Foto: ITV/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere fotballspilleren Paul Merson (50) har slitt med misbruk av alkohol og narkotika i løpet av karrieren, og dragningen til gambling sliter han fortsatt med.

Sky Sports-eksperten, som tidligere har spilt i klubber som Arsenal og Aston Villa, står fram i ITV-dokumentaren «Harry's Heroes: The Full English», som kom ut i denne uka.

Det er en serie hvor den tidligere England-manageren Harry Redknapp forsøker å få en gruppe spillere, som var aktive på 90-tallet, til å komme i kampform igjen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer