Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paul Pogba må operere

Solskjær må klare seg uten stjernespilleren i flere uker.

SKADD: Manchester Uniteds Paul Pogba må opereres for en ankelskade og forventes å være kampklar først om en måneds tid. Foto: GUILLAUME SOUVANT / AFP
SKADD: Manchester Uniteds Paul Pogba må opereres for en ankelskade og forventes å være kampklar først om en måneds tid. Foto: GUILLAUME SOUVANT / AFP Vis mer

Manchester Uniteds Paul Pogba må opereres for en ankelskade og forventes å være kampklar først om en måneds tid.

Det fortalte Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær etter onsdagens tap for Arsenal, ifølge BBC.

- Han er blitt rådet til å gjennomgå en operasjon så raskt som mulig, sa Solskjær og fortalte videre at Paul Pogba trolig er ute i tre eller fire uker.

Pogba gjorde comeback i desember etter at en ankelskade hadde holdt ham på sidelinjen siden september. Han kom inn som innbytter i kampene mot Watford og Newcastle, før han ble hvilt mot Burnley.

Franskmannen var ikke i troppen da Manchester United tapte årets første kamp onsdag. Scoringer av Nicolas Pépé og Sokratis Papastathopoulos sørget for at Mikel Arteta fikk en drømmestart som ny Arsenal-manager med 2-0-seier på hjemmebane.

Solskjær må også klare seg uten midtbanespilleren Scott McTominay, som har vært svært viktig for Manchester United denne sesongen. Ifølge nordmannen er McTominay ute i et par måneder.

- Vi håper at Paul kan komme tilbake om cirka en måned. Men hvis Fred og Nemanja (Matic) spiller som de gjorde i dag, er jeg fornøyd, sa Solskjær.

SANGFUGL: Rio Ferdinand er regnet som en av Englands beste forsvarspillere gjennom alle tiden, men nå viser han fram et nytt talent. Video: @Rio Ferdinand/Twitter Vis mer