TIL NORGE?: Tidligere Wigan og Brann-spiller Paul Scharner åpner for en retur til norsk fotball. Her fra duell mot Manchester Citys Edin Dzeko. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY
TIL NORGE?: Tidligere Wigan og Brann-spiller Paul Scharner åpner for en retur til norsk fotball. Her fra duell mot Manchester Citys Edin Dzeko. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABYVis mer

Paul Scharner vil tilbake til Brann

Men ikke som spiller.

Østerrikeren Paul Scharner (33) vil gjerne tilbake til Brann. Ikke som spiller, mens som sportsdirektør, skriver Bergens Avisen.

Det er drøye tre måneder siden 33-åringen la fotballskoene på hylla. Han vant FA-cupen med Wigan og skulle gått til tyske Hamburg, men kontrakten ble opphevet.

- Da jeg vant FA-cupen på sommeren, sa jeg til min personlige trener at dette ville være et godt tidspunkt å legge opp på. Jeg trodde fortsatt at jeg skulle spille noen år i Hamburg, men slik ble det ikke. Klubben var ikke ærlig mot meg, og derfor terminerte vi kontrakten. Jeg la opp, forteller Scharner til BA.

- Jeg har brukt tiden siden til å utvikle mitt eget konsept for klubbutvikling. Hvordan man skal skape en varig suksess i en klubb som Brann for eksempel, forteller han.

(NTB)