Paul Scholes hadde løst Uniteds problemer, men han er pensjonert

Morten P. kommenterer.

SKUFFET. Manchester United og manager Louis van Gaal skuffet med hjemmetap 1-2 for Swansea i PL-åpningen. Foto:  EPA/PETER POWELL
SKUFFET. Manchester United og manager Louis van Gaal skuffet med hjemmetap 1-2 for Swansea i PL-åpningen. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Man. United - Swansea 1-2

Det er ikke spøkelset fra Moyes-tida som plager Manchester United. Det er savnet av en Paul Scholes-skikkelse som er problemet.

DET ER ILLE nok å tape den første seriepremieren på Old Trafford siden 1972. Det er enda verre å gjøre det for dumpekandidat Swansea. Men verst av alt er likevel det faktum at Manchester United aldri evnet å skape trøkk og gjøre det vanskelig for bortelaget.

Selv mot slutten, da obligatorisk krampefotball tar alle store lag som ligger under, var Manchester United et pinlig skue.

DET SKAL IKKE felles dommer over Louis van Gaals United-prosjekt på lange, lange tider ennå. Og - jeg er fortsatt av dem som mener ansettelsen av den nederlandske treneren inntil videre er sommerens beste signering. For i min bok er det ikke det Manchester United har som var problemet mot Swansea, det er den spilleren de ikke har.

Laget mangler strategen midt i banen.

De mangler det Paul Scholes tok med seg da han ga seg for andre gang.

ANDER HERRERA, HENTET fra Atletico Bilbao i dette overgangsvinduet, skal være den spilleren. Sies det. Når jeg leser Paul Scholes i en engelsk avis er han av en helt annen oppfatning. Han mener Herrera ikke likner på seg selv i det hele tatt. Scholes mener Herrera mer minner om en mann Manchester United ennå ikke har klart å få det beste ut av av, mellomromspilleren Shinji Kagawa. Og Darren Fletcher er heller ingen Scholes, det har han aldri vært, og Juan Mata er ikke typen som tar tak i og styrer kamper han heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer