Caroline Graham Hansens ankelskade

Påvist leddbåndskade: Usikker til åttedelsfinalen

Caroline Graham Hansen har fått påvist en leddbåndsskade, men kan likevel bli klar til lørdagens åttedelsfinale i fotball-VM.

SKADET: Caroline Graham Hansen får hjelp av lege Said Tutunchian under VM-kampen i fotball for kvinner mellom Sør-Korea og Norge på Stade Auguste-Delaune. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SKADET: Caroline Graham Hansen får hjelp av lege Said Tutunchian under VM-kampen i fotball for kvinner mellom Sør-Korea og Norge på Stade Auguste-Delaune. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Caroline Graham Hansen har fått påvist en leddbåndsskade, men kan likevel bli klar til lørdagens åttedelsfinale i fotball-VM.

Det opplyste det norske landslagets lege Said Tutunchian da han møtte pressen tirsdag.

Graham Hansen pådro seg en ankelskade i 2-1-seieren mot Sør-Korea mandag og måtte byttes ut i annen omgang. Etterpå var det høyst usikkert om en av Norges største profiler kunne spille mer i mesterskapet. Ute på banen ble hun etter kampen båret på ryggen av lagvenninnene med en stor ispose rundt den høyre foten.

MR-undersøkelse

Tirsdag hadde det medisinske støtteapparatet få klare svar å komme med rundt 24-åringen.

- Vi har fått utført en MR-undersøkelse i morges. Den har påvist en liten leddbåndsskade. Vanligvis er det veldig god prognose for dette. Vi skal gi henne aktiv rehabilitering og fysikalsk behandling fram mot kampen. Målet er at hun skal bli klar til kamp på lørdag, sa lege Tutunchian.

Han ville samtidig ikke gi noen form for garanti.

– Alt er veldig avhengig av hvordan hun responderer på den behandlingen hun får. Slike skader er veldig individuelt. Det kan gå veldig bra, og det kan også være sånn at hun ikke blir klar til kampen, sa han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer