Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pavljutsjenko ber Tottenham kappe prisen

- Umulig for meg å bli her, sier russeren.

ULYKKELIG: Han smiler her, Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko, men benketilværelsen har gjort at han nå har fått nok. Foto: SCANPIX/AFP/GLYN KIRK
ULYKKELIG: Han smiler her, Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko, men benketilværelsen har gjort at han nå har fått nok. Foto: SCANPIX/AFP/GLYN KIRK Vis mer

|||

Roman Pavljutsjenko mistrives på benken i Tottenham.

- Det er umulig for meg å bli her, sier russeren.

Pavljutsjenko har ikke fått mye tillit av manager Harry Redknapp denne sesongen. Spissen har kun spilt seks kamper. Han står med én scoring i ligacupen.

- Jeg ønsker å forlate klubben. Det er umulig for meg å bli her. Jeg har lyst til å spille, ikke bare varme benken, sier Pavljutsjenko til den russiske avisen Sport Express.

Benkeslitingen har ført til at 27-åringen også har mistet plassen i startoppstillingen til det russiske landslaget. Han er med i troppen til landskampene mot Slovenia, men er ikke lenger førstevalg på topp.

- Etter de to kampene mot Slovenia, skal agenten min og jeg dra til London for å ha avgjørende samtaler med klubben. Jeg vil snakke med klubbledelsen og be dem om å senke prisen på meg, sier Pavljutsjenko.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media