Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pazzini reddet Inter med to mål på overtid

Holder liv i tittelhåpet.

SNUDDE MOT SLUTTEN: Inter-innbytter Giampaolo Pazzini scoret to ganger på overtid, og sørget med det for at den tjukke dama ikke kan synge helt ennå.Foto: SCANPIX/AFP/Alberto Lingria
SNUDDE MOT SLUTTEN: Inter-innbytter Giampaolo Pazzini scoret to ganger på overtid, og sørget med det for at den tjukke dama ikke kan synge helt ennå.Foto: SCANPIX/AFP/Alberto Lingria Vis mer

Med to mål på overtid sikret Giampaolo Pazzini 2-1-seier over Cesena. Dermed holdt spissen liv i Inters tittelhåp.

Da klokken rundet 90 minutter, og Cesena ledet 1-0, sto Inter i fare for å se byrival Milan stikke av med seriegullet søndag. Men innbytter Pazzini viste seg tilliten verdig og snudde det hele på hodet.

Igor Budan sendte vertene i føringen etter 56 minutter. Inter presset på for utligning, og det lyktes til slutt. Samuel Eto?o slo en ball inn i Cesena-feltet, og Pazzini frigjorde seg fra forsvaret og dunket inn 1-1 på volley.

Og like etter fikk spissen bortefansen til å ta helt av. Denne gangen var Maicon servitør, og Pazzini var sterkest i lufta og stanget hjem 2-1-seieren for Inter.

- Vi ville ikke la Milan vinne. Dessuten gjorde jeg det for mine venner i Sampdoria, sa Pazzini til Sky Sports. Han kom til Inter fra Sampdoria, som kjemper mot blant andre Cesena om å unngå nedrykk.

Alt annet en Inter-seier ville gitt Milan serie A-tittelen med tre poeng mot Bologna søndag. Etter 2-1-seieren er luken tettet til fem poeng, men Milan har én kamp til gode på naboen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media