Pearce sint og skuffet over egne spillere etter krise-EM

Tre strake tap for England.

FORBANNET: Stuart Pearce forsvarte ikke akkurat sine egne spillere etter at Englands U21-lag gikk på sitt tredje strake tap i Israel for vertsnasjonen. Foto: EPA/ABIR SULTAN
FORBANNET: Stuart Pearce forsvarte ikke akkurat sine egne spillere etter at Englands U21-lag gikk på sitt tredje strake tap i Israel for vertsnasjonen. Foto: EPA/ABIR SULTANVis mer

Englands U21-landslagssjef Stuart Pearce var skuffet over spillerne etter at fotball-EM endte med tre strake tap.

0-1-nederlaget for vertslandet Israel gjorde det enda pinligere å være engelskmann i varmen i Jerusalem. Pearce var ikke nådig i sin kritikk av spillerne etter kampen.

- Standarden vi satte før turneringen er en million mil unna det vi har prestert. Hovedsaken er at du må kunne forvente at spillerne gjør grunnjobben. Du kan ikke stå i den tekniske sonen og fortelle dem de samme tingene åtte eller ni ganger.

- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal stå her og forsvare dem. La dem komme og snakke i kamera selv, sa den tidligere landslagsbacken ifølge BBC.

Han mente spillerne fortjente kritikken de har fått under turneringen. England var fjerde nasjon gjennom historien som røk ut av U21-EM uten poeng.

TIDLIG EXIT: Wilfried Zaha og resten av det engelske U21-laget strakk ikke til. Mot vertsnasjon Israel ble det turneringens tredje strake tap. Foto: AFP MENAHEM KAHANA
TIDLIG EXIT: Wilfried Zaha og resten av det engelske U21-laget strakk ikke til. Mot vertsnasjon Israel ble det turneringens tredje strake tap. Foto: AFP MENAHEM KAHANA Vis mer

- Det endrer ikke min posisjon. Om det endrer FAs (Englands fotballforbund) posisjon, vet jeg ikke. Jeg ledet laget til turneringen. Vi var svake i mesterskapet og svake i kveld. Vi fikk som fortjent, sa Pearce.

England-kaptein Andre Wisdom var naturlig nok skuffet over lagets innsats i Israel. Til tross for svake resultater, mener han Stuart Pearce bør få fortsette som U21-trener.

- Vi er alle skuffet over resultatene, men vi må forsøke å komme oss videre. Vi presterte ikke vårt beste. Når du tar på deg England-drakten, må du gjøre ditt beste.

- Vi skuffet oss selv og landet vårt. Vi hadde en god holdning, men det er bare sånt som skjer. Jeg håper Pearce blir. Vi setter alle pris på jobben han gjør på treningsfeltet, sa Liverpool-forsvareren.

(NTB)