Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pechstein krevde unnskyldning fra Bøkko

Etter blod-uttalelsen.

FIKK TYSK HALE: Håvard Bøkko reagerte kraftig på at Pechstein brukte de norske løperne under trening. Og han vil ikke beklage sine uttalelser. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
FIKK TYSK HALE: Håvard Bøkko reagerte kraftig på at Pechstein brukte de norske løperne under trening. Og han vil ikke beklage sine uttalelser. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

|||

• Nordmannen om Pechstein fredag: - Hun var helt ferdig, hun manglet vel blod

Håvard Bøkko er ikke i tvil om at Claudia Pechstein har vært dopet og vil ikke si unnskyld til den tyske skøytestjernen

Pechstein er utestengt i to år for unormale blodverdier, men har anket saken inn for Idrettens voldgiftsrett. Inntil videre får hun trene i skøytehallene, men ikke konkurrere i verdenscupen.

Før helgen ble Norges skøytestjerne, 22 år gamle Håvard Bøkko, sint da han fikk høre at Pechstein hadde hektet seg «halen» til det norske treningsfølget med ham i spissen.

- Hun har ingenting her å gjøre. Jeg vil ikke engang se henne i hallen. Hun er en doper, og jeg liker ikke at hun henger seg på oss på isen, sa Bøkko til NRK.

I helgen ville Pechstein ha en unnskyldning fra Hol-løperen.

- Hun lurte på om jeg mente alt som står i avisene, og ville at jeg skulle si unnskyld, sier Bøkko til NRK.

Men noen unnskyldningen får ikke det tyske skøyteesset.

- Sånn som jeg ser det er det ikke tvil om at hun har vært dopet. Hun har ikke fått dommen enda og jeg synes hun burde holde seg langt unna skøytebanen. Jeg sa til henne at i Norge er det nulltoleranse for doping, og jeg kan ikke være positiv til henne eller andre som er mistenkt for doping, sier holingen.

(NTB)

OVERBEVISTE IKKE BØKKO: Claudia Pechstein er en doper, mener nordmannen. Foto: AP/Anja Niedringhaus
OVERBEVISTE IKKE BØKKO: Claudia Pechstein er en doper, mener nordmannen. Foto: AP/Anja Niedringhaus Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media