«Peddien's» første reddet Brann

KONGSVINGER (Dagbladet): Kongsvinger- Brann 0- 2. Brann-trener Harald Aabrekk kan prise seg lykkelig over at han ikke tok ut midtstopper Per-Ove Ludvigsen da han ba om å bli byttet ut i andre omgang. Like etter knallet han inn Branns ledermål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og da kunne Per-Ove Ludvigsen endelig gå av banen, vel vitende om at hans forløsende 1-0 scoring var både hard, rein, kontant og vakker. I skarp kontrast til måten Brann-spissene Thorstein Helstad og Mika Kottila rotet bort gode muligheter.

«Jumpers knee»

- Utrolig deilig å få den fulltrefferen, min første i år. Da er det litt morsomt å tenke på at jeg egentlig ikke skulle være med til denne kampen, jubler Per-Ove Ludvigsen.

33-åringen sliter med kneskaden «jumpers knee». Fredag var smertene så store at han meldte forfall til Branns tropp mot Kongsvinger.

- En ny test lørdag var så pass oppløftende at jeg likevel ville være med, sier Ludvigsen.

Per-Ove Ludvigsen er en av fem Brann-spillere som går ut av kontrakt etter årets sesong. Og han håper på kontraktsforlengelse.

- Jeg føler at jeg fremdeles har mer å gi for Brann.

Ingen tvil om det. I tillegg til å sørge for den befriende 1-0 scoringen, hadde «Peddien» full kontroll i forsvaret.

Så god var han i den drøye timen han spilte at KIL-fansen over en megafon tidlig etterlyste et Brann-bytte hvor Ludvigsen skulle ut...

- Skal være med

Harald Aabrekk mener den robuste og høye midtstopperen er så viktig for laget at han mener det er en selvfølge at han tilbys ny kontrakt.

- Per-Ove skal være med videre. Det er det ingen tvil om. Bortsett fra at det ikke er jeg som tar de avgjørelsene i Brann...

Salget av Kjetil Løvvik til sveitsiske Grasshoppers har lært Aabrekk at hans sportslige vurderinger ikke alltid blir hørt.

Og savnet av Løvvik var merkbart på Gjemselund i går. Brann skapte pent lite framover. 2-0 seieren skyldes mer KILs udugelighet på dødballer enn godt Brann-spill.

Til tross for en svak kamp i Brann-trøya fikk Mika Kottila i det minste sin første fulltreffer i Brann-trøya da han var høyest på en corner fra Raymond Kvisvik.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer