Pedersen: - Jeg er lei meg på vegne av meg selv og Brann

Gikk glipp av millionbonus.

NEDTUR:  Marcus Pedersen har ikke fått det til å fungere i Brann. I går rykket han og rødtrøyene ned til 1. divisjon. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NEDTUR: Marcus Pedersen har ikke fått det til å fungere i Brann. I går rykket han og rødtrøyene ned til 1. divisjon. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brann-spissen Marcus Pedersen er blant spillerne som har fått høre det mest etter at Brann i går rykket ned fra eliteserien etter 28 års spill på øverste plan.

24-åringen ble hentet til Bergen som en frelser fra Vitesse. Noen frelser har han ikke blitt, i stedet har det blitt tre nettkjenninger og voldsom kritikk. På sosiale medier ble spissen hånet i går kveld.

Da nedrykket var et faktum, marsjerte spissen rett på spillerbussen uten å prate med pressen. Tilbake på hotellet i Drammen gjorde han et lite intervju med Bergens Tidende.

Bonussang - Jeg er lei meg på vegne av meg selv og Brann. Jeg har ikke fått det til som jeg ønsket her, sier han til avisen.

Hamar-gutten kunne ha smilt hele veien til banken, ved Brann-seier i går kveld. En million ventet i bonuskroner hvis bergenserne berget plassen.

Fokuset på spissens svære bonus har vært stort den siste uka, og det fikk han også merket underveis i gårsdagens kamp.

På spørsmål fra BT om han klarte å la være og tenke på bonusen, sier den tidligere Vitesse-proffen at det klarte han.

- Men jeg hørte jo at Mjøndalen-supporterne sang om bonusen, de var litt giret på den og jeg fikk den i trynet noen ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer