Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pedersen: - Jeg er lei meg på vegne av meg selv og Brann

Gikk glipp av millionbonus.

 NEDTUR:  Marcus Pedersen har ikke fått det til å fungere i Brann. I går rykket han og rødtrøyene ned til 1. divisjon. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NEDTUR: Marcus Pedersen har ikke fått det til å fungere i Brann. I går rykket han og rødtrøyene ned til 1. divisjon. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Brann-spissen Marcus Pedersen er blant spillerne som har fått høre det mest etter at Brann i går rykket ned fra eliteserien etter 28 års spill på øverste plan.

24-åringen ble hentet til Bergen som en frelser fra Vitesse. Noen frelser har han ikke blitt, i stedet har det blitt tre nettkjenninger og voldsom kritikk. På sosiale medier ble spissen hånet i går kveld.

Da nedrykket var et faktum, marsjerte spissen rett på spillerbussen uten å prate med pressen. Tilbake på hotellet i Drammen gjorde han et lite intervju med Bergens Tidende.

Bonussang - Jeg er lei meg på vegne av meg selv og Brann. Jeg har ikke fått det til som jeg ønsket her, sier han til avisen.

Hamar-gutten kunne ha smilt hele veien til banken, ved Brann-seier i går kveld. En million ventet i bonuskroner hvis bergenserne berget plassen.

Fokuset på spissens svære bonus har vært stort den siste uka, og det fikk han også merket underveis i gårsdagens kamp.

På spørsmål fra BT om han klarte å la være og tenke på bonusen, sier den tidligere Vitesse-proffen at det klarte han.

- Men jeg hørte jo at Mjøndalen-supporterne sang om bonusen, de var litt giret på den og jeg fikk den i trynet noen ganger.

Usikker fremtid Siden han signerte i august har det blitt sagt fra både han og klubben at han ikke kommer til å bli med rødtrøyene ned i 1. divisjon. 24-åringen har en klausul i kontrakten, som gjør at han kan forlate klubben.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det, sier spissen om fremtiden.

Det var enorm interesse rundt gårsdagens kamp. Hele 650.000 seere i snitt fulgte sluttminuttene da Mjøndalen sendte Brann ned en divisjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling