Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pedersen blir i Vitesse

Har fått positive signaler.

VAR ØNSKET AV GODSET-SUPPORTERE: Marcus Pedersen (midten) har tro på at han blir en av to spisser i et nytt spillesystem i Vitesse framover. Derfor dropper han tankene om en ny klubb. Foto: EPA/PAUL VREEKER
VAR ØNSKET AV GODSET-SUPPORTERE: Marcus Pedersen (midten) har tro på at han blir en av to spisser i et nytt spillesystem i Vitesse framover. Derfor dropper han tankene om en ny klubb. Foto: EPA/PAUL VREEKER Vis mer

Marcus Pedersen (20) har bestemt seg for å fortsette karrieren i den nederlandske fotballklubben Vitesse.

Pedersen har fullført sin første sesong i Nederland, men ble operert for en meniskskade i april.

20-åringen har vært misfornøyd med manglende spilletid i Vitesse og vurderte å forlate klubben, men nå ønsker han å bli, skriver Dagbladet.

- Jeg tenkte på alternative klubber, men nå har jeg fått positive signaler. Blant annet kommer laget til å legge om fra 4-3-3 til 4-4-2. Det passer meg bra, sier Pedersen til avisen.

- Jeg ser muligheter i Vitesse. Tilbakemeldingene er at jeg skal satses på, legger den tidligere Strømsgodset-spissen til.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media