Vålerenga - Strømsgodet 1-4.

Pedersen-dobbel senket Vålerenga

Marcus Pedersen (27) elsker å score mot Vålerenga. Med to mål i dag er Oslo-klubben laget han har flest scoringer mot i Eliteserien.

TRE TIL GODSET: Marcus Pedersen scoret to mål da Strømsgodset slo Vålerenga 4-1 i Oslo i kveld. Her viser han tre fingre i været til Vålerenga-fansen, på stilligen 3-1. Med sine to fulltreffere i kveld er spissen allerede oppe i fire scoringer denne sesongen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TRE TIL GODSET: Marcus Pedersen scoret to mål da Strømsgodset slo Vålerenga 4-1 i Oslo i kveld. Her viser han tre fingre i været til Vålerenga-fansen, på stilligen 3-1. Med sine to fulltreffere i kveld er spissen allerede oppe i fire scoringer denne sesongen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vålerenga - Strømsgodset 1-4.

VALLE (Dagbladet): Marcus Pedersens karriere har vært preget av store oppturer og tunge stunder. Mot Vålerenga har han stort sett alltid kost seg, og med to scoringer i Godsets 4-1-seier på Intility Arena i kveld, så er spissen oppe i sju scoringer mot Vålerenga - klubben han scoret åtte mål på 15 kamper for på utlån i 2012.

Bare mot Stabæk har Marcus Pedersen scoret like mange mål i Eliteserien, og med fire scoringer på tre kamper i årets sesong, så tyder mye på at spissen går mot et hyggelig fotballår.

Spissen ser godt trent ut, og er på hugget så fort fotballen er i nærheten av ham.

Pedersen-dobbel, Tokmac Nguen og Herman Stengel scoret de fire målene i den sterke borteseieren.

Men det tok tid før moroa startet på Valle. Med to lag som begge er glad i å trille ball, og flinke til å stenge for hverandre, så var det sjansefattig de første 25 minuttene.

Men så fant Godset åpningen:

Enkel scoring

Jonathan Parr fikk merkelig stort rom alene ned på venstresiden, og upresset hadde han all verdens tid til å prikke inn Marcus Pedersen foran mål. Sjelden har Godset-spissen scoret et enklere mål - der han fullstendig umarkert fikk nikke inn ledermålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer