NY VÅR: Steinar Pedersen har fått en ny vår i LSK-drakta denne sesongen. Nå forlenger 35-åringen kontrakten med to nye sesonger på Åråsen.Foto: SCANPIX
NY VÅR: Steinar Pedersen har fått en ny vår i LSK-drakta denne sesongen. Nå forlenger 35-åringen kontrakten med to nye sesonger på Åråsen.Foto: SCANPIXVis mer

Pedersen forlenget med LSK

Skrev under ny toårskontrakt.

|||Steinar Pedersen (35) har skrevet under en ny toårskontrakt med Lillestrøm.

Dermed blir Pedersen i LSK ut 2012-sesongen.

- Jeg trives veldig godt i LSK og på Åråsen, og forholdene gjør det til et fantastisk sted å spille fotball. Vi har veldig gode fasiliteter, jeg spiller sammen med en fin gjeng, og vi har fantastiske supportere. Jeg trives veldig godt i klubben. Det er ingen grunn til å reise andre steder da, sier Pedersen til lsk.no.

Etter lengre tids forhandlinger, kom partene til slutt til enighet.

- Det var en viktig beslutning å ta for oss. Det har vært litt fram og tilbake. Denne avgjørelsen gjaldt hele familien, og derfor tok vi litt beslutningstid, sier Pedersen.

- Vi har brukt litt tid, og begge parter har vært tålmodige. Samtalene har vært positive fra første stund, og vi har hatt et felles mål hele tiden. Veldig hyggelige forhandlinger, og vi er glade for at vi kom i mål, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Steinar Pedersen ble leid ut fra Borussia Dortmund til LSK i 1998. Ti år senere var han tilbake i romeriksklubben. I fjor ble han leid ut til Strømsgodset i første halvdel av sesongen. Han har spilt 18 kamper fra start denne sesongen.

LSK ligger på niendeplass i eliteserien.

(NTB)