Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pedersen fortsetter i Jerv. Klubbene ble ikke enige

Var aktuell for Start.

BLIR I JERV: Steinar Pedersen fortsetter som hovedtrener i Jerv. Det ble klart etter et møte mellom Jerv og Start onsdag.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
BLIR I JERV: Steinar Pedersen fortsetter som hovedtrener i Jerv. Det ble klart etter et møte mellom Jerv og Start onsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Steinar Pedersen fortsetter som hovedtrener i Jerv. Det ble klart etter et møte mellom Jerv og Start onsdag.

Start ønsket å sikre seg Jervs suksesstrener Steinar Pedersen kommende sesong og har vært i forhandlinger med naboklubben Jerv de siste ukene.

Onsdag sendte Jerv ut en pressemelding der klubben gjorde det klart at Pedersen blir værende.

«Prosessen om en eventuell overgang til Start er avsluttet. Start er ikke villig til å betale kompensasjon til FK Jerv», skriver sportslig leder Cosmo Collett i Jerv.

Vil ha én årslønn Etter det Agderposten erfarer krever Jerv én årslønn i kompensasjon for å slippe hovedtrener Pedersen og assistent Andreas Jenssen til Kristiansand. Start ville ikke betale noen kompensasjon.

Collett skriver videre at prosessen har vært både faktabasert og ryddig.

- Jeg kan utelukke at han blir Start-trener, så lenge ikke Start tar opp forhandlingene og kommer med en kompensasjon, sier Collett til Fædrelandsvennen.

Leter etter andre Pedersen har vært tydelig på at han har ambisjoner om å trene lag på et høyere nivå enn 1. divisjon. I øyeblikket ser det ikke ut til å bli Start.

- Saken er avsluttet fra vår side nå. Vi går videre med andre kandidater, sier Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal, til Fevennen.

Bård Borgersen overtok treneransvaret ut sesongen etter Mons Ivar Mjelde sluttet i september.

Start berget plassen i toppdivisjonen etter å ha slått nettopp Jerv i finalen i kvalifiseringen til eliteserien for to uker siden.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media