Pedersen gjorde Starts gledessjokk til ny nedtur

1-1 på Marienlyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Start 2-1 (1-1)

(Dagbladet): Start reiste til Drammen med en grufull historikk i baggen: Gultrøyene hadde ikke vunnet borte mot Strømsgodset siden 1991. Og selv Rolf Daniel Vikstøl ga laget en drømmeåpning etter bare sju minutter, sørget en straffescoring av Marcus Pedersen i andre omgang for at Mons Ivar Mjeldes menn heller ikke lyktes denne gang.

Dermed forverrer Start-krisen seg ytterligere. Sørlendingene står med seks strake serietap og er i fritt fall nedover på tippeligatabellen. Laget befinner seg på delt kvailkplass med Mjøndalen, mens det bare er to poeng ned til Tromsø under nedrykksstreken.

For Strømsgodset er situasjonen en helt annen. Og langt lystigere. Etter Vikings tap mot Odd tidligere i dag, har drammenserne bare fire poeng opp til medaljeplass.

- Det måtte en straffe til, men det er deilig å score på de også. Jeg ble litt nervøs, faktisk, men jeg bestemmer meg alltid for et hjørne og klarte å sette den der, sier Pedersen til C More.

Comeback-spissene Mjelde kom til Drammen med en 4-5-1-formasjon. Fokuset var på å ligge lavt og kompakt, for så å satse på overganger. Helt på topp hadde Start-treneren for første gang tre år mulighet til å bruke Mads Stokkelien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer