Pedersen hånet på sosiale medier etter Brann-fiaskoen

Snek seg ut.

SKUFFET:  Marcus Pedersen gikk ut bakveien etter at nedrykket fra Tippeligaen var et faktum. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SKUFFET: Marcus Pedersen gikk ut bakveien etter at nedrykket fra Tippeligaen var et faktum. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Mjøndalen - Brann 3-0 (1-0), 4-1 sammenlagt i playoff

MJØNDALEN (Dagbladet): Sveisen var det ingenting å si på da Marcus Pedersen (24) forlot Mjøndalen stadion onsdag kveld. Den var nytrimmet i forrige uke, noe han selv proklamerte på bildetjenesten Instagram.

Verre var det med prestasjonen ute på banen. Pedersen mislyktes nok en gang foran mål, Mjøndalen vant 3-0 - og Brann er klare for 1. divisjon neste sesong.

- Det blir ikke bonus på Pedersen, sang Mjøndalen-fansen hånlig.

Spissen kunne ikke unngå å høre ropene fra tribunen, og famlet i blinde.

Millionbonus Pedersen kom fra Vitesse i Nederland i august. Han vraket Molde fordi Brann og Bergen virket mer forlokkende.

Klubben befant seg i en dramatisk situasjon. Pedersen ble hentet inn som en frelser. Dersom han reddet Brann fra nedrykk, skulle det vanke en millionbonus.

Sånn sett sto én million kroner på spill da Brann ankom Mjøndalen i går kveld. Men hjemmelaget var klart best, og neste år venter 1. divisjon og lokaloppgjøret mot Nest-Sotra for Brann.

Meldingene på Twitter var ubarmhjertige mot Pedersen i går kveld og i natt. Mange kommenterer millionbonusen, og vi skal ikke gjengi alle her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer