Pedersen knuste Moldes Istanbul-boble

Matchvinner for Strømsgodset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Molde 1-0 (1-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset og Molde møttes til hengekamp i Drammen i kveld. Etter en tam åpning fra begge lag tok Godset ledelsen etter 18 minutter på Marienlyst.

Marcus Pedersen dunket ballen i mål fra rundt fem meter, og dette ble også kampens eneste scoring. Strømsgodset har dermed heng på Stabæk, Viking og Odd i sølvkampen.

Pedersen scoret sitt femte mål for Strømsgodset etter overgangen fra Brann i høst. Ordet «drømmestart» er ikke å ta munnen for full.

- Vi så fram til matchen og alle jobbet hardt sammen. Det var deilig med tre poeng.  Vi jobber som et lag og står alltid sammen. Da hanker vi inn poengene, sier Pedersen til C More.

Om eget målsnitt påpeker han ydmykt:

- Jeg burde hatt flere mål til i dag. Får jeg sjanser, så skal jeg holde snittet. For Molde var det en trist aften. Etter en god periode - med seier over Fenerbahce i Istanbul og Rosenborg - kan laget trolig vinke farvel til både medalje og spill i Europa neste år.

- Jeg må kikke nærmere på tabellen, men det var en viktig kamp vi ikke hadde råd til å tape. Vi er ikke med de først 20, og det ødelegger kampen. Vi er klart beste etter pause, sier Moldes Vegard Forren til C More.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.