Pedersen leies ut til Odense

Danskene har opsjon på kjøp.

FORRIGE UTLÅN: Marcus Pedersen scoret åtte mål da VIF lånte han fra Vitesse. Nå reiser 22-åringen videre til Danmark. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
FORRIGE UTLÅN: Marcus Pedersen scoret åtte mål da VIF lånte han fra Vitesse. Nå reiser 22-åringen videre til Danmark. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marcus Pedersen (22) ble fredag klar for den danske superligaklubben OB på et ettårig lån. Han blir dermed lagkamerat med Espen Ruud.

Pedersen er hentet fra nederlandske Vitesse. Leieavtalen varer fram til 30. juni 2013. OB har også sikret seg en forkjøpsrett på den norske angrepsspilleren.

- Jeg er veldig glad for at ting har falt på plass med OB, for det har vært en lang prosess. Nå gleder jeg meg til å spille kamper, og som spiss elsker jeg å score mål, sier Pedersen til klubbens nettsted.

OBs sportsdirektør, Poul Hansen, mener klubben har fått tak i en spiss som holder høy kvalitet.

- Marcus Pedersen er en målfarlig angriper, som allerede nå har et høyt nivå. Samtidig er han fortsatt ung og har et stort utviklingspotensial. Med Pedersen får vi en sterk spiller som vil kjempe hardt for laget. Han har en sterk vinnermentalitet og en energisk framtoning på banen, sier Hansen.

I OB har 22-åringen fått drakt nummer 19. Han deltok på sin første trening i klubben fredag formiddag.

Pedersen har slitt med å spille seg til en fast plass i Vitesse siden overgangen fra Strømsgodset i 2010. Han var på lån i Vålerenga i vårsesongen og scoret åtte mål i eliteserien.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer