I GANG: Marcus Pedersen fikk prøve seg for Vitesse, og markerte seg med scoring. Poeng ble det ikke.Foto: Paul Meima | Vitesse
I GANG: Marcus Pedersen fikk prøve seg for Vitesse, og markerte seg med scoring. Poeng ble det ikke.Foto: Paul Meima | VitesseVis mer

Pedersen scoret etter to minutter i debuten

- Det føltes godt, sier Vitesse-spissen, men laget tapte stort.

||| (Dagbladet): Marcus Pedersen scoret etter to minutter i debuten for Vitesse i kveld.

Kampen mot FC Utrecht ble ikke noen drømmestart for spissen, laget tapte 1-4, men Pedersens trøstemål i det 59. minutt er i det minste et lite lyspunkt i elendigheten.

Nordmannen hadde så vidt kommet seg i angrep etter innhoppet, da Dalibor Stevanovic fyrte løs fra langt hold. Ballen gikk via Pedersen og i nettet.

- Det føles godt å være tilbake på banen. Det er bare synd at ikke resultatet er bedre, sier 20-åringen til klubbens hjemmesider.

- Jeg er fornøyd med egen innsats. Det føltes godt å få applaus mot slutten av kampen. Forhåpentligvis kommer jeg snart til å score flere mål for Vitesse, sier den tidligere Strømsgodset-spissen.

Målet var kanskje heldig, men de teller alle sammen.

- Det var et litt flaks, men mål er mål. Stevanovic skal nok ha det meste av æren, han skjøt og jeg bare flikket den videre, sier Marcus Pedersen.

Vitesse sparket trener Theo Bos tidligere i uka, men det så ikke ut til å ha noen umiddelbar effekt på prestasjonene.

1-4 betyr at laget fortsatt ligger svakt plassert på 16.-plass i nederlandsk æresdivisjon, med kun åtte poeng på de ti første kampene.