Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pedersen scoret mot gamle lagkamerater

LSK slo Godset.

SCORET DET FØRSTE: Steinar Pedersen var utlånt til Godset i vårsesongen. I dag scoret han LSKs første mot gamle lagkamerater. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
SCORET DET FØRSTE: Steinar Pedersen var utlånt til Godset i vårsesongen. I dag scoret han LSKs første mot gamle lagkamerater. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer

To tidlige scoringer med bare seks minutters mellomrom ordnet tre poeng for Lillestrøm mot Strømsgodset.

Seieren brakte kanarifuglene et stykke bort fra nedrykkssumpen i eliteserien.

Gjestenes redusering drøyt midtveis i annen omgang var ikke nok til å heve laget over kvalifiseringsplassen på tabellen.

Steinar Pedersen, som inntil for tre uker siden var på utlån hos Godset, ga gamle lagkamerater en kalddusj da han sendte hjemmelaget i føringen 1-0 etter 17 minutter.

Og verre ble det for Ronny Deilas menn da innbytter Edwin Eziyodawe doblet ledelsen i det 23. spilleminuttet, etter bare ni minutter på banen som innbytter for skadde Olivier Occean. Nigerianeren serverte publikum på Åråsen et glimrende skudd i krysset.

Etter pause fikk Strømsgodset nytt håp om poengfangst da Øyvind Storflor satte et frispark fra drøye 25 meter i hjørnet fra etter 73 minutter. Gjestene kjempet hardt for utligning i sluttminuttene, men Lillestrøm kunne til slutt innkassere alle tre poengene.

Scoret på bestekameraten

Steinar Pedersen var et eneste stort glis etter kampen.

— Jeg håpet å score på Lars Ivar Moldskred. Han er bestekompisen min, og vi har holdt sammen i fire år nå. Vi omgås som venner fortsatt selv om vi spiller i to forskjellige klubber, sa Pedersen.

— Seieren var veldig viktig og skaffer oss et bedre utgangspunkt foran høsten. Dette kan bidra til at Strømsgodset rykker ned, men jeg håper at de greier seg.

Hjelpeløse borte

Ronny Deila ble nok en gang konfrontert med Godsets elendige bortestatistikk. Laget har ikke vunnet borte siden 25. august i fjor. Og det er ikke tilfeldig ifølge treneren.

— Vi må få fram tryggheten vi har hjemme, og vi må være på plass når kampen begynner. I dag sto vi med lua i hånda i en halvtime før vi våknet. Derfra og inn var vi like gode som Lillestrøm, mente Deila.

— Nå gjenstår fire hjemmekamper og fire bortekamper, og vi skal møte alle lagene vi kjemper mot for å unngå nedrykk. Men vi trenger en borteseier. Klarer vi å omstille oss mentalt, kan vi flytte fjell, sa Godset-treneren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling