Pedersen scoret mot gamle lagkamerater

LSK slo Godset.

SCORET DET FØRSTE: Steinar Pedersen var utlånt til Godset i vårsesongen. I dag scoret han LSKs første mot gamle lagkamerater. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
SCORET DET FØRSTE: Steinar Pedersen var utlånt til Godset i vårsesongen. I dag scoret han LSKs første mot gamle lagkamerater. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To tidlige scoringer med bare seks minutters mellomrom ordnet tre poeng for Lillestrøm mot Strømsgodset.

Seieren brakte kanarifuglene et stykke bort fra nedrykkssumpen i eliteserien.

Gjestenes redusering drøyt midtveis i annen omgang var ikke nok til å heve laget over kvalifiseringsplassen på tabellen.Steinar Pedersen, som inntil for tre uker siden var på utlån hos Godset, ga gamle lagkamerater en kalddusj da han sendte hjemmelaget i føringen 1-0 etter 17 minutter.

Og verre ble det for Ronny Deilas menn da innbytter Edwin Eziyodawe doblet ledelsen i det 23. spilleminuttet, etter bare ni minutter på banen som innbytter for skadde Olivier Occean. Nigerianeren serverte publikum på Åråsen et glimrende skudd i krysset.

Etter pause fikk Strømsgodset nytt håp om poengfangst da Øyvind Storflor satte et frispark fra drøye 25 meter i hjørnet fra etter 73 minutter. Gjestene kjempet hardt for utligning i sluttminuttene, men Lillestrøm kunne til slutt innkassere alle tre poengene. Scoret på bestekameratenSteinar Pedersen var et eneste stort glis etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer