SMERTER: Strømsgodsets Marcus Pedersen sitter nede i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Strømsgodset på Aker Stadion. Like etterpå byttes han ut.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
SMERTER: Strømsgodsets Marcus Pedersen sitter nede i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Strømsgodset på Aker Stadion. Like etterpå byttes han ut. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

Eliteserien 2017

Pedersen-skade da Strømsgodset tok ett poeng

Strømsgodset venter på sesongens første borteseier, men tok ett poeng etter 0-0 borte mot Molde. Et Skår i gleden er at Marcus Pedersen måtte ut med skade.

Tor Olle Skulleruds mannskap har to poeng mer enn Kristiansund på kvalifiseringsplass, men også en kamp mer spilt.

Mot serietoer Molde så laget ut til å tape på overtid da Björn Bergmann Sigurdarson fikk muligheten på skuddhold nærmere elleve meter, men islendingens avslutning traff innsiden av stolpen til Espen Bugge Pettersen.

Før det hadde Molde hatt flere muligheter til å ta ledelsen, men uttellingen uteble. Strømsgodset begynner å leve å farlig med tanke på kvalifiseringsplass. Dersom Kristiansund slår Vålerenga mandag, ligger laget på kvalifiseringsplass med en kamp mer spilt enn Tromsø som innehar én av nedrykksplassene.

Bedre ble det ikke at lagets spiss Marcus Pedersen måtte forlate banen med en lyskeskade allerede etter 26 minutter.

Hjemmelaget hadde flere store muligheter til å ta ledelsen etter pause og på overtid trodde hele arenaen at seiersmålet var et faktum da ballen endte i beina på Sigurdarson fra kloss. Spissen misset imidlertid i avslutningen og ballen rullet nærmest på streken før den ble beinet unna.

Resultatet gjør at Molde ligger på annenplass med 28 poeng før serietreer Brann sin kamp mot Sarpsborg senere søndag.

(NTB)