Pedersens beskjed til Høgmo: - Lover scoring

Tippeligaens heteste spiss vil bidra.

BRENNHET:  Marcus Pedersen håper å bidra som spiss mot Ungarn. Her er han på trening med Stefan Strandberg og Alexander Søderlund.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
BRENNHET: Marcus Pedersen håper å bidra som spiss mot Ungarn. Her er han på trening med Stefan Strandberg og Alexander Søderlund. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Marcus Pedersen (25) har framstått som en komet for Strømsgodset denne høsten med 11 mål på ti kamper.

Nå vil han ta et nytt steg - og har en klar beskjed til landslagssjef Per-Mathias Høgmo:

- Hvis jeg får sjansen fra start, så skal jeg score, sier Pedersen til Dagbladet under dagens pressetreff på Lillestrøm.

Etter overgangen fra Brann til Drammen-klubben i sommer har Pedersen tatt store steg. 25-åringen fra Hamar scorer på bestilling og er en klar utfordrer til en spissplass før de avgjørende playoff-kampene mot Ungarn.

- Det er ikke så stor forandring siden sist jeg var her. Det er godt å være tilbake. Jeg har gjort mitt beste for å bli tatt ut i troppen og jeg har vist god form. Får jeg muligheten så er jeg der. Men det er vanskelig å si noe om hvor store sjanser jeg har for å spille, sier Pedersen.

Ett mål Tippeliga-toppscorer Alexander Søderlund har vært det opplagt spissvalget for Høgmo på tampen av EM-kvaliken. Nå banker Marcus Pedersen på døra for alvor.

Pedersen står med sju landskamper og debuterte tilbake i januar 2013 mot Sør-Afrika (1-0).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer