Pedofil fotballtrener funnet bevisstløs bare timer etter at ofre sto fram på tv

Pedofiliskandale ryster engelsk fotball. 

RYSTES AV SKANDALE: Fotballklubben Crewe Alexandra må stå til rette for minst én pedofil ungdomstrener på åtte- og nittitallet. Stadig flere står nå fram og forteller om misbruket. Foto: Reuters/Phil Noble/NTB Scanpix
RYSTES AV SKANDALE: Fotballklubben Crewe Alexandra må stå til rette for minst én pedofil ungdomstrener på åtte- og nittitallet. Stadig flere står nå fram og forteller om misbruket. Foto: Reuters/Phil Noble/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Pedofili-skandalen som ryster engelsk toppfotball fortsetter å vokse i omfang.

Fredag sto fire tidligere proffspillere fra Crewe Alexandra fram på tv og hevdet at også de var blitt misbrukt av en ungdomstrener i klubben.

Chris Unsworth, en av spillerne som sto fram fredag, hevder at han var blitt voldtatt mellom femti og hundre ganger av Barry Bennel, men at han aldri har fortalt noen om det før denne uka, skriver The Daily Mail.

Tror ikke han var alene

Forrige uke fortalte den tidligere Liverpool-, Manchester City- og Tottenham-spilleren Paul Stewart om det samme.

- Det vil ikke overraske meg om det er enda flere som lider. Vi vet at han som angrep meg og treneren i Crewe var linket sammen, for treneren min fortalte meg om ham. Jeg tror ikke det var bare de to, sa Stewart da, og fikk rett.

Anklagene fra de fire proffspillerne fredag mot den navngitte mannen, fikk politiet til å gripe inn.

Funnet bevisstløs

Bennel er dømt for å ha misbrukt unge gutter tre ganger tidligere, og har sonet over tretten år i fengsel siden han første gang ble dømt i 1994.

Da de nye anklagene kom fredag, ble Bennel flyttet fra bostedet sitt etter at naboer kjente ham igjen og klaget på hans tilstedeværelse.

Bennel bodde i en leilighet under et annet navn.

Men fredag kveld, bare timer etter at de fire spillerne sto fram på tv, fikk politiet melding om at den nå 62 år gamle Bennel lå livløs på hotellrommet han var innkvartert på. Omstendighetene er uklare.

- En 62 år gammel mann ble funnet og kjørt til sykehus for medisinsk behandling. Han forblir på sykehuset, er alt politiet ønsker å uttale i saken, ifølge Daily Mail.