Premier League:

Pedro med kremmerhus da Chelsea tok tre viktige poeng i tittelkampen

Slo Everton 3-0.

PERLESCORING: Pedro vartet opp med et praktmål som åpnet scoringsballet på Goodison Park. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS
PERLESCORING: Pedro vartet opp med et praktmål som åpnet scoringsballet på Goodison Park. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Everton - Chelsea 0-3

(Dagbladet): Chelsea leder Premier League, men halsende bak kommer Tottenham. Derfor er de blå fra London avhengige av å gjøre jobben de siste ligakampene for å ta tittelen.

Søndag tok de tre sterke poeng mot Everton. Nå skal mye gå galt om de ikke klarer å ta hjem ligatittelen.

- En maktdemonstrasjon, konkluderte tidligere englandsproff og TV 2-ekspert Brede Hangeland.

- Du kan se ut fra jubelen, at dette er som en cupfinale for oss. Det er en av våre tøffeste kamper, med den formen Everton har vært i. Det er fantastisk å vinne 3-0. Det var overbevisende, men vi måtte jobbe hardt, sier Chelsea-kaptein Gary Cahill til BBC.

Store sjanser

Etter tre minutter var Everton nære ved å gi Chelsea en marerittstart. Ross Barkley spilte gjennom til Calvert-Lewin, som rundet David Luiz og kjøt fra kort hold. Det skuddet gikk i stolpen og ut, slik at Chelsea-forsvaret fikk ballen vekk.

Derfra ble det en jevnspilt kamp, med flere sjanser i begge ender.

Etter en snau halvtime hadde Diego Costa en stor mulighet til å sende Chelsea foran. Costa vant en hodeduell og var alene med keeper Maarten Stekelenburg. Costas forsøk gikk imidlertid over mål

Etter en drøy times spill tok Pedro ansvar.

Kremmerhus

Spanjolen dro seg fri ved 20 meter, og dunket til - rett i krysset. Stekelenburg var sjanseløs. Vakkert!

Ti minutter før slutt slo Eden Hazard et hjørnespark inn foran mål. Stekelenburg hadde hendene på den, men ballen gikk likevel ut til Gary Cahill som satte ballen i mål fra kort hold.

Da hadde det tilsynelatende raknet for Everton.

Fire minutter før slutt la innbytter Willian på til 3-0. Cesc Fabregas spilte seg ned til linja, og la ballen tilbake til Willian som helt umarkert bredsidet ballen i mål. Pent angrepsspill.

Senere søndag møter Tottenham Arsenal.

- Vi har sagt at vi forventer at Tottenham vinner hver eneste kamp, og nå er det å vinne tittelen i våre hender. De presser oss helt til siste slutt. De har en stor kamp foran seg, men vi kan slappe litt av nå, sier Cahill.

PS! Middlesbrough - Manchester City ble spilt samtidig. Den endte 2-2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer