VENTER OVERGANG: Pedro kan snart bli å finne på Manchester United-treninger. Foto: QUIQUE GARCIA / AFP PHOTO / NTB SCANPIX
VENTER OVERGANG: Pedro kan snart bli å finne på Manchester United-treninger. Foto: QUIQUE GARCIA / AFP PHOTO / NTB SCANPIXVis mer

Pedro nærmer seg Manchester United

United-direktør på plass i Barcelona.

(Dagbladet): Sagaen rundt Barcelona-vingen Pedro er etter all sannsynlighet inne i siste akt. En avtale med Manchester United skal være nær ifølge både spanske og engelske aviser.

Et samlet katalansk pressekorps meldte i går at Manchester United-direktør Ed Woodward var i Barcelona for å holde møter med den regjerende Champions League-mesteren om en overgang for Pedro.

275 millioner kroner Engelsk og spansk presse er også samstemte i at Barcelona er urokkelige i ønsket om 30 millioner euro (ca. 275 millioner kroner) for å gi slipp på den spanske landslagsspilleren.

Grunnen til dette skal være at Barcelona har kjøpsnekt fram til januar 2016 og derfor ikke kan erstatte Pedro i dette overgangsmarkedet.

Manchester United skal så langt ha tilbudt Barcelona 25 + 5 millioner euro (i eventuelle bonuser), ifølge Mundo Deportivo.

Enige om personlige betingelser Til tross for at det fortsatt er uenigheter mellom klubbene så skal Manchester United og Pedro være enige om de personlige betingelsene ifølge den anerkjente journalisten Guillem Balague.

- Slik jeg forstår det så har spilleren og Manchester United en avtale, meldte Balague på den engelske TV-kanalen SkySports i går etter supercup-finalen mellom Barcelona og Athletic Bilbao.

- Nå gjenstår det bare for Manchester United å betale de 30 millionene euro som Barcelona ønsker, og det virker som at klubbene nå forhandler om hvordan overgangssummen skal betales.

- De er veldig nære en avtale, meldte Balague.

En vanskelig situasjon Med fraværet av Neymar så ønsker Barcelona-trener Luis Enrique en konklusjon rundt Pedro.

- Dette er en vanskelig situasjon, og det er utfordrende for Pedro å holde fokus, sa Luis Enrique ifølge NTB.

- Nå ønsker jeg at overgangsvinduet ser til å stenge, sånn at jeg vet hvem jeg kan stole på.

Barcelona tapte gårsdagens supercup mot Athletic, hvilket betyr at klubbens håp om seks strake trofeer i 2015 nå er over.