Pedro nærmer seg Manchester United

United-direktør på plass i Barcelona.

VENTER OVERGANG: Pedro kan snart bli å finne på Manchester United-treninger. Foto: QUIQUE GARCIA / AFP PHOTO / NTB SCANPIX
VENTER OVERGANG: Pedro kan snart bli å finne på Manchester United-treninger. Foto: QUIQUE GARCIA / AFP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sagaen rundt Barcelona-vingen Pedro er etter all sannsynlighet inne i siste akt. En avtale med Manchester United skal være nær ifølge både spanske og engelske aviser.

Et samlet katalansk pressekorps meldte i går at Manchester United-direktør Ed Woodward var i Barcelona for å holde møter med den regjerende Champions League-mesteren om en overgang for Pedro.

275 millioner kroner Engelsk og spansk presse er også samstemte i at Barcelona er urokkelige i ønsket om 30 millioner euro (ca. 275 millioner kroner) for å gi slipp på den spanske landslagsspilleren.

Grunnen til dette skal være at Barcelona har kjøpsnekt fram til januar 2016 og derfor ikke kan erstatte Pedro i dette overgangsmarkedet.

Manchester United skal så langt ha tilbudt Barcelona 25 + 5 millioner euro (i eventuelle bonuser), ifølge Mundo Deportivo.

Enige om personlige betingelser Til tross for at det fortsatt er uenigheter mellom klubbene så skal Manchester United og Pedro være enige om de personlige betingelsene ifølge den anerkjente journalisten Guillem Balague.

- Slik jeg forstår det så har spilleren og Manchester United en avtale, meldte Balague på den engelske TV-kanalen SkySports i går etter supercup-finalen mellom Barcelona og Athletic Bilbao.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.