Eliteserien

Peker nese til TV 2-ekspert

Den siste tiden har vært et lite eventyr for Vålerenga og sportssjef Joacim Jonsson (48). Nå «slakter» han påstandene fra TV 2-ekspert Yaw Amankwah (34).

SIRKUSDIREKTØREN: Joacim Jonsson (til høyre) har sammen med trener Dag-Eilev Fagermo konstruert et slagkraftig Vålerenga-lag. Foto: Annika Byrde / NTB
SIRKUSDIREKTØREN: Joacim Jonsson (til høyre) har sammen med trener Dag-Eilev Fagermo konstruert et slagkraftig Vålerenga-lag. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INTILITY ARENA (Dagbladet): Vålerenga er inne i en av sine sterkeste perioder på lang tid, og er ubeseiret i ni kamper på rad. Åtte av disse er seire.

Noe av grunnen til dette har vært flere av signeringene Oslo-klubben har gjort denne sommeren.

Torgeir Børven registrerte sitt første mål etter returen til Oslo, Stefan Strandberg bjeffet og kommanderte sine lagkamerater rundt og Simen Juklerød skled sømløst inn på venstrebacken.

- Jeg ville skammet meg

I sentrum for veldig mye av dette er sportssjef Joacim Jonsson, som har vært viktig i rekrutteringen av disse spillerne.

- Vi hentet spillere som virkelig ville til Vålerenga. De ville ha på seg den kongeblå drakta, og i dag tror jeg ikke de angrer. Det har tatt tid, men vi har holdt hodene kalde, sier Jonsson til Dagbladet.

Han forteller at hovedstadsklubben helst ville ha unnagjort overgangene sine i tidlig juli. Likevel kom nevnte Strandberg inn i tidlig august, Børven ei drøy uke seinere og Juklerød på den nest siste dagen av overgangsvinduet.

- Vi skulle ha en back, vi skulle styrke sentrallinja og det har vi gjort. I tillegg er vi i den unike situasjonen at vi har et fantastisk akademi, som gjør at vi kan hente gode og rutinerte spillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer