Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pekes ut som mulig Solskjær-erstatter

Manchester United skal ha informert Thomas Tuchel om at de følger med på han, ifølge franske medier.

TIL UNITED?: Ole Gunnar Solskjær sendte Thomas Tuchel og co. ut av Champions League forrige sesong. Nå skriver flere franske medier at tyskeren kan ta over Manchester United om resultatene forverrer seg under Solskjær. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Scanpix
TIL UNITED?: Ole Gunnar Solskjær sendte Thomas Tuchel og co. ut av Champions League forrige sesong. Nå skriver flere franske medier at tyskeren kan ta over Manchester United om resultatene forverrer seg under Solskjær. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Scanpix Vis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Både Le10 Sport og L’Equipe hevder at Manchester United ønsker å hente PSG-trener Thomas Tuchel hvis det skjærer seg under Ole Gunnar Solskjær.

Ryktene viderebringes av The Guardian, The Mirror og Daily Mail i England.

PSG vant både ligaen og den franske cupen under tyskeren, men har fortsatt ikke vært i nærheten av å vinne Champions League, som er det store målet.

Dessuten har ikke Solskjær foreløpig levert resultater, og tapte i dag 2-0 mot West Ham.

I fjor røk de ut på bortemålsforskjell etter at Manchester United vant 3-1 på Parc des Princes. Det er Uniteds forrige seier på bortebane.

MÅLSETTING: Manchester United-supportere er tydelige på hva sesongens krav må være før Europaliga-kampen mot Astana. Video: Håkon Brandsnes Vis mer

- Tuchel ønsker å bli

L’Equipe skriver derimot at Tuchel ønsker å bli værende i den franske hovedstaden.

PSG har også fått en fantastisk start på gruppespillet i Champions League etter at de vant 3-0 mot Real Madrid i åpningskampen.

Da Leonardo returnerte som sportsdirektør oppsto det derimot rykter om at brasilianeren ønsket Massimiliano Allegri som manager.

Italieneren ledet Juventus til fem strake seriegull, samt to Champions League-finaler, før han forlot klubben før denne sesongen.

- Tre klubber interesserte

L’Equipe skriver at tre klubber har fortalt Tuchel at de følger med på han, hvor to av disse skal være Manchester United og Bayern München.

Ifølge Le10 Sport skal også Barcelona følge med på tyskeren.

Selv om Ole Gunnar Solskjær ikke har fått den beste starten på sesongen, er det derimot lite som tyder på at han burde frykte for jobben med det første.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling