Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pelé: - Jeg har det bra

Ble flyttet til intensiven på sykehuset i går.

REUTERS/Tyrone Siu/Files
REUTERS/Tyrone Siu/Files Vis mer

Den brasilianske fotball-legenden Pelé ble torsdag flyttet til intensiven på sykehuset i São Paulo. Selv skriver han på Twitter at alt er i orden.

- Jeg har det bra, jeg takker Gud for at det ikke var alvorlig, skrev han på sin Twitter-konto.

Edson Arantes do Nascimento (Pelé) ble tidligere i uken innlagt på sykehus som følge av en urinveisinfeksjon. Torsdag ble han flyttet til en avdeling der han kunne få spesiell oppfølging og for å gjennomgå en antibiotikakur. Det var dessuten et tiltak for å gi den tidligere fotballstjernen mest mulig ro.

Det er ennå ikke bestemt når Pelé kan utskrives fra sykehuset, men det ble opplyst at han skal være der så lenge den ukelange antibiotikakuren varer.

Pelé ble operert for nyrestein 13. november, men han ble utskrevet to dager senere. Mandag var han tilbake på sykehus etter å ha pådratt seg en urinveisinfeksjon.

Pelé vant VM-gull med Brasil i 1958, 1962 og 1970. I sin lange karriere scoret han 1281 mål på 1363 kamper, og han regnes som en av de beste spillerne i fotballhistorien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling